Skip to Content
 
2022. január 23. vasárnap
Könyvjelzőkhöz ad
Beiratkozás
 

Könyvtárunkba történő beiratkozással Ön jogosult lesz a Könyvtár dokumentumainak kölcsönzésére, hosszabbítására, foglalására, előjegyzésére, online szolgáltatásainkra és könyvtárközi kölcsönzésre.

A beiratkozáskor a következő személyes adatait kell közölnie és igazolnia: név (asszonyoknál születési név is), anyja neve, születési helye, ideje és lakcíme.

Könyvtárunk kéri az Olvasó telefonszámát és e-mail címét is, ezen adatok közlése nem kötelező, de célszerű. E-mail cím megadásakor értesítjük Önt rendezvényeinkről, nyitvatartási időnk esetleges változásáról, az Önnél kint lévő dokumentumok kölcsönzési határidejének lejáratáról, az előjegyzett dokumentumok beérkezéséről.

Az Ön adatait a mindenkor érvényben lévő adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük.

A beiratkozási díjat „A Könyvtár térítéses szolgáltatásai és egyéb díjai"c. 1. sz. melléklet tartalmazza.

A könyvtári tagság a beiratkozási díj befizetésétől számítva egy évre szól. Az egy év letelte után a tagságot újból érvényesíteni kell.

Az önálló keresettel nem rendelkezők esetében az anyagi felelősséget a jótálló vállalja a „Jótállási nyilatkozat" kitöltésével és aláírásával.

A Könyvtárhasználó a beiratkozáskor olvasói jogviszonyt létesít a Könyvtárral és hozzájárul, hogy az általa önként, okirattal megadott adatait a Könyvtár számítógépes nyilvántartásában rögzítse, és az erre vonatkozó jogszabályokban meghatározott módon nyilvántartsa, valamint az ott nyilvántartott adatokat a Könyvtárhasználó valósnak elfogadja.

A Könyvtárhasználó köteles a Könyvtárnak bejelenteni, ha a beiratkozáskor megadott személyes adataiban változás történt.

További információ: Könyvtárhasználati Szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

NYITVATARTÁS 

H:     8:00-16:00
K:     9:00-17:00
SZ:     8:00-16:00
CS:     8:00-16:00
P:     9:00-17:00
SZ:     9:00-13:00
V:     ZÁRVA

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím:

Edelény
István király útja 49.

Telefon/Fax:
(+36-48) 525-080

E-mail:
mkkm.konyvtar@gmail.com